LAB

Het lab is een plek voor experiment. Hier zijn projecten te zien die (nog) niet af zijn, mislukte projecten en kleine experimenten met verschillende technologie├źn. De pagina zelf is ook een experiment qua vorm maar ook de communicatieve waarde.


Typografie

Sinds begin 2020 is mijn passie voor typografie flink toegenomen, hoewel ik een lange tijd tegen mijzelf heb gezegd dat het ontwerpen van een lettertype niets voor mij is, heb ik toch een poging gedaan. Het nu nog naamloze lettertype is bijna af, er zitten nog enkele foutjes in, die zie je vooral terug in de kerning.
Belastinghorror

Tijdens een game maak workshop kwam het idee tot stand om een spel te maken over de horrors van de belastingaangiftes doen. Zelf heb ik hier vaak slechte dromen over, heb ik het welgoed gedaan? Of is het op tijd betaald? Dingen die mij wakker houden. Daar wilde ik graag iets mee doen in deze workshop, dus ik heb er een spel omheen gebouwd.3D probeersels

Een experiment om realistisch water te maken voor het Zeestroming project. Bij versie 1 ging er iets goed mis met de snelheid van het water en hoe het beweegt.

Bij versie 2 werkt het water veel beter en zijn er nog wat andere elementen toegevoegd om het beeld spannender te maken, zoals een depth of field effect.Nog een aantal andere expirimenten met 3D.Arduino

Om meer technologische kennis op te doen ben ik ook aan de slag gegaan met het programmeren van Arduino's om meer te leren over interactie. Voor nu blijft het vooral even basiskennis op doen over de Arduino SDK & het programmeren in C++. Zodra ik deze basis door heb gaat er weer een wereld open voor nieuwe uitwerkingen.


En de rest!

Mijn inzending voor de Algemene Beschouwingen poster competitie
Terug naar projecten

┬ę Onno van den Dungen -